Curs Extensii Gene Russian Volume 4D -12D Timisoara

Descopera lumea fascinanta a volumelor!
Te asteptam sa te inscrii la cursul de perfecționare 4-12D pentru a-ti diversifica serviciile si pentru a-ti atrage noi cliente!

Curs Dermopigmentare Timisoara

Aceasta procedura mai poarta denumirea si de tatuaj cosmetic sau machiaj semipermanent care are scopul de a accentua trasaturile naturale ale fetei prin corectiile la nivelul sprancenelor, buzelor sau ochilor.
In cadrul cursului de Dermopigmentare Acreditat, vei studia urmatoarele tehnici: micropigmentare fir cu fir, pudrat cat si micropigmentarea buzelor si a liniei de tus.

Masterclass – Extensii cu Smart Forms Timisoara

Daca vrei ca meseria de manichiurist sa nu mai aiba secrete pentru tine, participa la masterclass-ul ce iti da versatilitate si siguranta si te ajuta sa scapi de grija sabloanelor

Masterclass – Intretinere cu schimbarea arhitecturii Timisoara

Daca vrei ca meseria de manichiurist sa nu mai aiba secrete pentru tine, participa la masterclass-ul ce iti da versatilitate si siguranta. Acest curs are ca tema schimbarea unei manichiuri executate incorect, intr-un mod corect si usor de realizat

Masterclass – Constructie Gel Timisoara

Daca ai dificultati in utilizarea sablonului, acest curs iti ofera siguranta de care ai nevoie, in folosirea unei tehnici pe cat de clasica, pe atat de actuala.

curs automachiaj Timisoara, cursuri make-up

Curs Automachiaj Timisoara

Dezvoltam impreuna tehnici de machiaj, conform fizionomiei si morfologiei chipului tau. Regasim aici machiajul de zi, office si cel de seara

Curs Eyeliner gel Timisoara

Curs Eyeliner gel Timisoara

Curs Eyeliner gel Timisoara iti prezinta informatii, elemente si tehnici specifice realizarii machiajului smokey eyes in eyeliner gel. Executia machiajului prin tehnica eyeliner gel, are avantajul realizarii unui machiaj ce rezista garantat timp de 24 ore si nu este afectat de lumina din camera sau alte influente exterioare, pastrandu-si prospetimea si caracteristicile initiale.