modalitati de plata

 

Prin plata cash sau cu cardul in locatiile noastre

 
ADRESA BIROU
Timisoara, str. Stefan cel Mare nr. 53
colt cu B-dul Eroilor de la Tisa – langa Raiffeisen Bank

CONTACT DEPARTAMENT RELATII CLIENTI
Telefon: 0753 19 25 25
Whatsapp: 0753 19 25 25
Email: contact@curs-calificare.ro

PROGRAM CASERIE
De luni pana vineri: 10:00 – 18:00

 

Prin plata online cu cardul bancar

 
Puteti alege plata online cu cardul bancar pentru mai multe optiuni:

Plata avans - pentru inscrierea la un curs
PLATESTE AVANS PENTRU CURS

Pentru a va rezerva locul intr-o serie de curs din domeniul BEAUTY (MANICHIURIST-PEDICHIURIST, STILIST-PROTEZIST, COSMETICA, MAKE-UP, COAFOR, FRIZERIE si MASAJ) puteti achita online cu cardul bancar un avans in valoare de 300 lei. Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: denumire curs, data de incepere, durata, localitatea de desfasurare si numarul maxim de locuri la curs.

Pentru a va rezerva locul intr-o serie de curs de IGIENA este necesar sa achitati online cu cardul bancar contravaloarea cursului pentru cel putin o persoana, adica suma 120 lei (minim).

Locurile in cadrul cursurilor sunt limitate si rezervarea locului se realizeaza doar dupa receptionarea platii (integrale sau a unui avans) in contul Metropolitan Events SRL. Daca optati pentru plata avansului online cu cardul bancar veti primi un e-mail de confirmare a inscrierii imediat dupa trimiterea formularului de inscriere. De asemenea, dupa confirmarea platii veti fi contactat in maxim 1 zi lucratoare pentru incheierea contractului de scolarizare si pentru confirmarea locului in grupa de curs.

Din acest motiv este foarte important ca informatiile pe care le furnizati (referitoare la datele de contact – nume/numar de telefon/adresa de email) sa fie corecte si complete. Pentru mai multe detalii referitoare la politica de confidentialitate a datelor si GDPR, va rugam sa accesati sectiunea dedicata din site la acest link.

Plata rata pentru un curs pe care il urmati
PLATESTE RATA PENTRU CURS

Folosind aceasta optiune puteti achita rata pentru un curs din domeniul BEAUTY (MANICHIURIST-PEDICHIURIST, STILIST-PROTEZIST, COSMETICA, MAKE-UP, COAFOR, FRIZERIE si MASAJ) pe pare il urmati in prezent. Inainte de a achita rata, va rugam sa completati cu atentie detaliile: denumire curs si localitatea de desfasurare.

Dupa trimiterea formularului veti fi redirectionat catre o pagina de plata in care va trebui sa introduceti suma de pare o aveti de achitat corespunzatoare unei rate de curs.

Daca optati pentru plata ratei online cu cardul bancar veti primi un e-mail de confirmare a solicitarii platii imediat dupa trimiterea formularului. De asemenea, dupa confirmarea platii veti fi contactat in maxim 1 zi lucratoare pentru confirmarea incasarii ratei.

Din acest motiv este foarte important ca informatiile pe care le furnizati (referitoare la datele de contact – nume/numar de telefon/adresa de email) sa fie corecte si complete. Pentru mai multe detalii referitoare la politica de confidentialitate a datelor si GDPR, va rugam sa accesati sectiunea dedicata din site la acest link.

Plata Online - cu card bancar

Pentru platile online utilizam sistemul NETOPIA mobilPay care este cea mai sigura metoda de plata online si foloseste mediul de tranzactionare 3D Secure.

 

Prin transfer bancar

 
Pentru detalii despre contul bancar va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0753 19 25 25.
Va multumim!
 

Modalitati de plata – Conditii

 
Cursurile pot fi achitate atat integral cat si in rate. Acestea pot suporta discounturi suplimentare in functie de solicitarile clientilor nostri si a conditiilor de curs. Reducerile, pachetele de curs si ofertele le puteti vedea aici.
Daca este vorba de cursul de igiena, solicita oferta si vei primi raspuns in aceeasi zi.